Жени на ръба на нервна криза

Калаканджиева изригна в ефир срещу реклама на Николета Лозанова

Жени на ръба на нервна криза | StandartNews.com

Простичък постамент на Николета Лозанова изнерви Жени Калканджиева на макс във вчерашното издание на предаването "Жените говорят" по ТВ7. Рекламният макет в реални размери на плеймейтката беше сложен зад креслата на Жени и Мая. Той е част от масивната кампания, която телевизията прави на новото предаване "Поверително от НЛ". Калканджиева обаче, която наскоро се раздели със съпруга си Тачо, изригна спонтанно в ефир, че постаментът й пречи, стана и сама го премести зад кулисите на предаването й. "Майче, ти може много да я харесаш, но аз не я харесвам", опита се да се пошегува Калканджиева.

Не само проблемите в личния й живот са изнервили водещата на макс. От известно време тя се опитва да откаже и цигарите, към които е доста пристрастена. Замества ги с електронни.

"Надявам се, че чрез електронните ще мога да се откажа от истинските. Дори вече смея да споделя, че наблюдавам напредък и определено посягам към електронната, когато ми се допуши, а не към обикновените", споделя Жени пред bliasak.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай