Жени и Тачо влизат в соцбрадъра

Жени и Тачо влизат в соцбрадъра | StandartNews.com

Двамата се опитват да запазят брака си

Жени Калканджиева и мъжът й Тачо ще бъдат съквартиранти в Къщата на "ВИП брадър", твърди най-новата клюка. Според техни близки, акцията е една от последните в общия им мерак да спасят брака си. Преди дни Жени е споделила, че синът им Георги усеща, че родителите му се развеждат и ще има промяна. "Малък е, за да му се обяснява цялата ситуация. Но започна да пита къде е баща му", била е откровена красавицата.

Изневярата на Тачо миналата година стана публично известна, но шестата по хубост тогава прости на съпруга си.
Вчера рапърът Криско пръв прекрачи прага на Къщата, където в понеделник ще влязат всички випове. Той обаче записа там новото си парче. Екипът е прекарал 9 снимачни часа. "Не съм получавал покана да вляза в шоуто. Разбрахме се да направим саундтрак на сезона. Стори ми се най-приемливо да направим кавър на "Идеал Петрофф", затова решихме да пренапишем текста, за да е в соц тематиката", каза той. Покрай предстоящия сезон се увеличават споделянията в мрежите на хитове от онова време - реклами, вещи от бита, вицове, лозунги.

ВЕСТИ

Кели се тормози пред огледалото

Кели Брук проплака тези дни, че страда от дисморфия - психично заболяване, което предизвиква притеснение относно дадени части от тялото, а болният има изкривено виждане за външния си вид. Брюнетката сподели, че често мисли, че е по-слаба, отколкото изглежда на снимки. "Някои папарашки кадри ме карат да се замислям дали наистина съм толкова пухкава. Все си мисля, че съм много по-стройна, отколкото всъщност май съм", добавя тя. "Ям каквото искам, тренирам относително редовно, но понякога пълнея, друг път слабея", казва тя пред вестник "Сън".

Гери Турийска дари с момиченце съпруга си Ясен Козев вчера сутринта в 8,55 часа. Дъщеричката им ще носи името Аника. Щастливата майка сподели новината във Фейсбук. Това е трето дете за музиканта и първа рожба за поетесата. Ясен вече има двама синове от връзката си с певицата Йоана Захариева-Йоко, с които Гери се разбира прекрасно.

Лайза Минели е наранила долната част на гръбначния си стълб. Носителката на "Оскар" била в дома си и играела с кучетата си, когато едното от тях скочило върху нея, а тя паднала и се контузила. "Ще ме оперират следващата седмица", споделя тя за "Ню Йорк пост". Възстановяването на звездата от "Кабаре" ще бъде по-трудно заради предишна травма в същата област.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай