Неделя,

Жена скара Стоян Радев и Пенко Господинов

От: Агенция Стандарт -
289
Жена скара Стоян Радев и Пенко Господинов
A
A
A

Актьорите Стоян Радев и Пенко Господинов влизат в директен сблъсък, а причината е жена – колежката им Анастасия Лютова. Не става въпрос обаче за реална любовна драма, а за развитието на героите им в сериала „Белези“.

Историята на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Лютова) вече е към своя край. В новия епизод борбата на двете жени за любов, признание и място в сърцата на близките им хора и в обществото навлиза в своя финален етап. Истината най-после ще излезе наяве, а първите реакции от нея ще бъдат повече от изненадващи за зрителите.

Надежда ще допусне грешка да каже на Радост (Климентина Фърцова) само част от истината за родителите й в опит да спаси отношенията си с момичето, което е отгледала.

Винаги оцеляващата в бури Вера Дерменджиева ще задейства своя ответен удар във войната с журналистката Ана (Виттория Николова), но ще й се наложи да се справи и с Мария (Ирен Кривошиева), която вече е научила истината за детето на сина си.

Ана решава да не публикува последното разкритие, до което е достигнала, но го споделя на Стоян (Валентин Ганев). Той има и друг проблем - фатален инцидент в строителната фирма, причинен от некомпетентното ръководство на Никола (Иво Аръков).


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички