Жена скара Стоян Радев и Пенко Господинов

Не става въпрос обаче за реална любовна драма, а за развитието на героите им в сериала "Белези"

Жена скара Стоян Радев и Пенко Господинов | StandartNews.com

Актьорите Стоян Радев и Пенко Господинов влизат в директен сблъсък, а причината е жена – колежката им Анастасия Лютова. Не става въпрос обаче за реална любовна драма, а за развитието на героите им в сериала „Белези“.

Историята на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Лютова) вече е към своя край. В новия епизод борбата на двете жени за любов, признание и място в сърцата на близките им хора и в обществото навлиза в своя финален етап. Истината най-после ще излезе наяве, а първите реакции от нея ще бъдат повече от изненадващи за зрителите.

Надежда ще допусне грешка да каже на Радост (Климентина Фърцова) само част от истината за родителите й в опит да спаси отношенията си с момичето, което е отгледала.

Винаги оцеляващата в бури Вера Дерменджиева ще задейства своя ответен удар във войната с журналистката Ана (Виттория Николова), но ще й се наложи да се справи и с Мария (Ирен Кривошиева), която вече е научила истината за детето на сина си.

Ана решава да не публикува последното разкритие, до което е достигнала, но го споделя на Стоян (Валентин Ганев). Той има и друг проблем - фатален инцидент в строителната фирма, причинен от некомпетентното ръководство на Никола (Иво Аръков).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай