Зейнеб от Нова издава тайни

Важното е естествените черти и индивидуалното изражение да бъдат запазени, коментира д-р Сияна Живкова със Зейнеб

Зейнеб от Нова издава тайни  | StandartNews.com

Зейнеб Маджурова, една от най-очарователните, но и загадъчни госпожици в Нова телевизия, най-после признава: "Не съм се подлагала на нито една пластична операция".

Красавицата, която е от съвсем малкото участници в "Биг брадър", успяла да направи действително успешна кариера пред камерите, от 10 години работи в "На кафе". И понеже води рубриката "Мисия красота", винаги е в час с "последните писъци" в бюти индустрията. Може би заради всичко това често е ставала обект на всевъзможни спекулации, свързани с отличната й визия. "Аз съм фен на естествената промяна - тя е напълно възможна. Чертите на лицето трябва да останат така, както сме ги получили при раждането си. Предпочитам да залагам на терапии и продукти, които запазват младостта и хубостта за по-дълго време - а не на "намеси", които имат ефекта на бумеранг след тяхното прилагане", коментира младата дама. Тя започва грижата за лицето си с почистване и хидратация. Откакто терапията на Мадона Intraceuticals доби популярност и у нас, тв красавицата се е "привързала" към нея. Холивудската процедура от "женския" график на Ева Лонгория и Наоми Кембъл освежава на макс - особено преди ефир, уточнява Зейнеб. Защото става дума за въздействието на мощен антиоксидант - интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 процента чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. "Не крия, че имам мимически бръчици около очите - непрекъснато се усмихвам или правя физиономии. Важното е, че могат да се коригират по авангардeн начин - без ботокс, без напрежение, без блокиране на изражението. Добрата новина е, че учените са открили субстанции, които имитират действието на ботулиновия токсин", казва тя.

Тв чаровницата доверява още, че поддържа гъвкавата си талия на тенис корта. "Никога не съм била фанатично спортна натура, но от три години насам ходя на фитнес няколко пъти в седмицата. По тениса ме запали моят приятел, но окончателно се предадох, след като изгледах на живо Григор Димитров на "Уимбълдън", аплодиран от кралското семейство, от Дейвид и Виктория Бекъм. И преди съм правила експерименти - гмуркала съм се, пробвала съм кангу-джъмб, спининг, кик-бокс, но с тениса усещането е друго", споделя Зейнеб. Тя няма навик често да се качва на кантара - разбира дали е в отлична форма, когато облече без проблеми любимия си бански костюм. Напоследък "използва" ново изобретение - машина, която бори различни несъвършенства по тялото. "Всичко това е инвестиция в бъдещето ми. И все пак най-значимото за всяка жена е да се чувства обичана и удовлетворена", категорична е Зейнеб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай