Зелен офис в центъра на столицата

Зелен офис в центъра  на столицата  | StandartNews.com

Георги, който е част от екипа на "Soho", ме посреща сърдечно в малкия офис на столичната улица "Искър" 4. Развежда ме из стаите, в които има бюра с лаптопи, етажерки. Наредени са картини и фотографии. Цялата къща на три етажа, която се намира зад ЦУМ, е превърната в приятно място, където може да се работи или да се почива на чаша кафе. Люба, Георги, Гери и Галя са екипът, който е превърнал в зелен оазис това място на центъра на София. Любимецът на всички обаче е кучето Роя. Всичко започва от мечтата на Люба, която иска зелено пространство, в която да се работи и да се твори. Тя намира съмишленици в лицето на останалите. Заедно го обзавеждат, дават му името "Soho". "Защо си избрал да работиш тук", питам Жоро. "Харесва ми, че мога да правя всичко. Занимавам се с много и различни неща. Срещам се постоянно с нови, интересни хора", отговаря той.

В "Soho" може да наемете бюро, офис или пространство за събития. Ежемесечно там се показват изложби и творби на български и чуждестранни автори. Обикновено има по няколко събития в месеца. Вторник и четвъртък се организират йога класове. Август е месецът на отворените врати. От там казват: "Ако по някаква причина през август си останал в София и не можеш да се съсредоточиш вкъщи, кафенето, в което се опитваш да работиш, е шумно или пък офисът ти е омръзнал, си добре дошъл да работиш при нас безплатно в бара и градината".

Всичко в "Soho" е артистично и модерно. Уютно е. Има малка кухня, където всеки може да приготви любимото си кафе. Прилича повече на съвременен дом, в който си поканил интересни гости, отколкото на работно място.

"Soho" е напълно оборудвано място, подходящо за хора, които работят на свободна практика, професионалисти и предприемачи, артисти, работещи в сферата на маркетинга, онлайн търговията. Впечатление прави и допълнителната техника, от която всеки може да се възползва, като HD проектор, платно, флипчарт, озвучаване, лаптоп, принтер и кетъринг.
От "Soho" са направили акаунти във Фейсбук, Туитър, Инстаграм, списват и блог. Ще ги намерите на soho.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай