Завръщане в бъдещето

Какви са били звездите като млади

Завръщане в бъдещето | StandartNews.com

Звездите са звезди не защото са на високо, а защото не спират да излъчват харизма. Денят си личи по заранта и кадрите на известните хора от далечните години предвещават интересни приключения, на които сме свидетели днес. "Стандарт" намери някои интереси фотоси на родните знаменитости.

Братя по чин

Тук Наско от Б.Т.Р. (вляво) и сексимволът Асен Блатечки са в разгара на буйните им тийн години. Те търкали корекомски дънки на един и същи чин в осма гимназия, където изучавали езика на Сервантес. Блатечки още тогава давал заявка да се превърне в секссимвол - ходел с пет момичета наведнъж и, за да не ги обърка, го спасявал фактът, че всички на галено се наричали "Ани".

На първата бригада Асен подканял Наско да пее парчета на "Цепелин", AC/DC, а самият той карал съучениците да се превиват от смях с вицове. На кадъра са малко преди бала, а на абитуриентската вечер Наско бил класик - костюм, риза, конфекция. Асен пък накарал майка си да му ушие копринена риза като на тореадор, черен панталон, бяло копринено сако като на Елвис Пресли, с вдигната яка, късичко и бели обувки.

Джаро - лъчезарен тип

Михаил Билалов бил много свястно и трудолюбиво хлапе, както личи от лъчезарната му усмивка. Снимката е от 1984 г., когато е на 19. Десет години по-късно той вече е господар на сцената и получава заслужено "Аскеер" за изгряваща звезда за спектакъла на Здравко Митков "М. Бътерфлай" в театър "София". На кадъра Мишо е с майка си, актрисата от бургаската трупа Ани Костова. Това е един от редките моменти, когато брилянтният актьор е с костюм и вратовръзка. За него се знае, че ненавижда официалния дрес код и се мярка така само за пред камера - при това в много краен случай. Примерно заради Джаро.

Фънки имал кичара

Фънки е имал излъчване на секссимвол в началото на бас китарната си кариера. Димитър Ковачев впечатлявал метъл дамите с приятна кичара. Популярен като един от обичайните заподозрени на култовия "Кравай", събирал тайфа от обожателки. Човекът, довел куп световни звезди у нас, всъщност е бил доста дисциплиниран като по-малък и свирел с часове, за да се усъвършенства.

Ени се снима на 7

Това е Евгения Радилова, дъщерята на актрисата Силва Аврамова и режисьора Петко Радилов - тук тя е като дребосък в първата си роля. Била кърмена в "Сълза и смях" и нищо чудно, че сега гради кариера в Щатите. Тя е на 7, когато се снимала в музикалния филм на татко си "Стъпки по жаравата". Още тогава си личало, че малката има страхотно излъчване пред камерата. Ени, станала известна по едно време от "Господари на ефира", която днес е член на легендарното Actor studio в Ню Йорк, позирала тогава със сестричката си Радила. "Това беше първият ми допир със снимачната площадка. Спомням си, че бях много изпълнително дете, което постоянно искаше да влезе в кадър", смее се чаровницата.

Мариан Вълев - Красавеца

Мариан Вълев, първокласният актьор, който е известен в цяла България като Куката от "Под прикритие", е направо неузнаваем от времето, когато играе първата си кинороля. И моментално се превръща в звезда. Това е Красавецът от "Граница". Преди снимките се наложило да го подстрижат образцово и за спомен първо го направили в лек пънк вариант. В лентата снимат Наум Шопов, Чочо Попйорданов, Елена Петрова, Крюстьо Лафазанов, Васил Василев-Зуека, Иван Панев, Мариус Куркински, Ути Бъчваров.

Владо Пенев е родният Клуни

Също като Джордж Клуни и Владо Пенев го раздава вечния ерген. Агент Попов, който се справи успешно и с поста министър на културата макар и за кратко, получава прякора си Клуни още в началото на актьорската си кариера. Самият той обаче твърди, че прилича повече на Роби Уилямс. Отвъд шегата Пенев е супероригинал и жените никога не са спирали да въздишат по правилните му черти.

Кирил Ефремов

Както се вижда, актьорът станал любим на зрителите като Големия Близнак, е имал впечатляващо дълга коса. Кирил Ефремов тук е от годините на "Шаш" и демонстрира упорито трудолюбие над боксовата круша. Забавният образ, задал култовия въпрос: "Ти що си лош, бе?" в "Под прикритие", помни само славни моменти от кариерата си в тв шоуто, където работел с кума си Влади Въргала. Веднъж им трябвало бебе за една от сцените и ангажирали за ролята 6-месечния му син Ефрем. Той си спял кротко, но трябвало накрая на скеча да заплаче. "Притисках му крака, Влади му изви ръката и се събуди", шегува се с типичното си чувство за хумор Кирил Ефремов.

Гибона

Божидар Искренов, известен като "Радостта на народа" от малък се въртял край Герена - живеел наблизо. Страдал, че техните нямали пари да му купят бутонки и действал с кецове. Той е един от първите, които въведоха футболните кучета.

Кристо

Безкомпромисният рапър Кристо също е бил юноша бледен. През 1998 г. той гордо се е снимал в "Дисниленд" в Париж. Кристо бил ученик в Първа частна английска и увеселителния парк бил спирка към вояжа в Лондон, където били на разменни начала. Кристо и негов съученик отседнали в семейство с 8 деца и чакали на опашка сутрин за тоалетната. Малко преди тази снимка си изпуснал портмонето с всичките парички на едно от съоръженията и някакъв японец го догонил и му го върнал. Тогава си казал, че има човещина по белия свят.

Джоли и Пит

И най-красивата жена на планетата е носила шини. Анджелина Джоли е била слънчева тийнейджърка преди тежките депресии на похлопат на вратата на душата й след смъртта на обичната й майка. Половинката на Брад Пит е била сред най-ухажваните момичета още от детството.

На този кадър Брад е като треньор по аеробика, но си личи, че в него има хляб за бъдещ секссимвол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай