Занев е последният финалист в "Сървайвър: Камбоджа"

Занев е последният финалист в "Сървайвър: Камбоджа" | StandartNews.com

Светлин Занев е последният финалист в "Сървайвър: Камбоджа". Това стана ясно снощи, когато бе излъчена последната записана серия на "Сървайвър: Камбоджа". Другите двама са Ваня Дзаферович и Митко Димитров.

Финалът на шоуто е в понеделник, когато на живо, ще бъде избран победителят. Спечелилият ще прибере 100 000 лева.

В игра за определяне на третия финалист Занев се изправи срещу двете останали дами до края на играта - Надя и Ива Пранджева. И тримата имаха за задача да задържат с ръце топче във въздуха с помощта на малки кубчета. Още на първата минута Надя изпусна топчето, а веднага след нея същото направи и Ива.

В събота пък от 18:00 часа в Студио Survivor зрителите на bTV ще видят най-болезнените и мъчителни моменти на 23-мата българи във физически и емоционален аспект, най-скандалните ситуации, славните победи и красивите гледки на Камбоджа. Светът на оцеляващите българи на 9 хиляди километра от дома, събран в 60 минути.

Феновете на Survivor ще видят ретроспекция на събитията, отношенията и коалициите преди големия финал в понеделник, за да вземат решение кого от тримата финалисти да подкрепят с гласа си. Приятелства, разцепления, неочаквани обрати, нарушения и санкции, героични победи, лъжи и нарочни загуби, финансови уговорки и достойнство.

От 23-ма българи в началото, на финала останаха само трима – Ваня, Занев и Митко. Накрая ще оцелее само един. След 52 дни на страдание, скандали и слава, в понеделник, 15 декември от 20:00 часа журито и зрителите на bTV ще определят кой от тях е по-силният от всеки – кой е Survivor-ът на Камбоджа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай