Захари Бахаров пропуска бенефис в Народния

Геро влиза и в последните представления на „Спанак с картофи“ с Вергов и Карамазов

Захари Бахаров пропуска бенефис в Народния | StandartNews.com

Захари Бахаров пропуска и последните  представления на „Спанак с картофи“ – една от комедиите, които направиха с Юлиан Вергов и Владо Карамазов, докато дефилираха като „трите мечки“.  След като стана ясно, че Бахаров старши периодично снима по света и няма как да комбинира  ангажиментите в театъра с участия в мега продукции като „Пазители на наследството“ и „Игра на тронове“, в „Арт“ влезе Владо Пенев, а Герасим Георгиев-Геро и Митко Рачков подкрепиха старите си авери Вергов и Карамазов в „Спанак с картофи“. Сега именно Геро ще облече реферските шорти за бенефиса – на  7, 10 и 11 юли на откритата сцена пред Народния. Така че звездното съдийско трио се събира отново, за да разсмее 3000 зрители през трите вечери от афиша на „Театър пред театъра“. Билетите за 7, 10 и 11 юли ще бъдат пуснати на 1 юни точно в 9, 30.

В смешно-тъжната пиеса на Золтан Егреши с режисьор Богдан Петканин трима мъже, уж колеги, уж дружески настроени, а същевременно съперници за жени и постове, трябва да спазят  уговорката да „работят в екип” в името на общия успех и големия футбол.

 „Театър пред театъра“ се провежда за трета поредна година, като от 2 до 11 юли на сцената под звездите ще се завъртят 10 спектакъла. На 2 юли „Зад канала“ гостува с „Ромул Велики“, на 3 и 4 юли - „Лисичета“, на 5 и 6 юли – „Един безумен ден“, на 8 и 9 юли – „Актрисата“, и на 7, 10 и 11 юли – „Спанак с картофи“. Трибуната е с капацитет 1000 места, а строежът й започва в края на юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай