Йорданка Христова проговори за скандала с Лили

Тя заслужава само аплодисменти, заяви певицата

Йорданка Христова проговори за скандала с Лили | StandartNews.com

"Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и заслужава само аплодисменти" - това заяви великата Йорданка Христова и така взе страна в огромния скандал след концерта на примата Иванова в Пловдив.

Спектакълът на Лили стана повод за пореден път България да се раздели на враждуващи лагери. Едните критикуваха певицата, твърдейки, че изпълненията не са били на нужното ниво. Други я бранеха. Трети се възмущаваха защо публиката е толкова много. И толкова нагъсто по време на пандемия.

"В нашата страна всеки си говори и пише каквото си поиска. Това не е демокрация, а анархия! Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери... Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в държавата. За мен истината е съвсем различна. Ние тук не сме научени да спазваме никакви правила. Всяка една норма се пренебрегва. Това е причината да сме на този хал. Вижте как се държат шофьорите по пътищата, това също е доста показателно", коментира Христова пред столичен всекидневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай