Вторник,

Явор Бахаров пак се спаси от съда

От: Агенция Стандарт -
332
Явор Бахаров пак се спаси от съда
A
A
A

Разложкият районен съд за трети път отложи делото срещу Явор Бахаров. Причината този път е неявяването не само на подсъдимия актьор, но и на адвоката му Токов, пишат „Монитор“. Следващото съдебно заседание е насрочено за 8 юли в 14 часа, когато районният съд в Разлог ще трябва да се произнесе, дори и в отсъствие на редовно призования обвиняем Бахаров.

На 8 февруари тази година около 14 часа Бахаров беше спрян от полицаи на улица в Банско, в близост до долната станция на лифта, облечен в скиорски одежди и с каска на главата. Четирите прозореца на колата му, с която лавирал между разхождащите се туристи, били отворени, а отвътре дънела силна музика. Дрегерът на място установи употреба на алкохол над 1.2 промила, полевият тест показал, че е употребил и наркотици.

Кръвната му проба след това показва, че той е управлявал автомобила си с 1,42 промила алкохол в кръвта. Прокурор Ружена Кондева заяви, че предстои да му бъде повдигнато ново обвинение, а наказанието, което предвижда законът е лишаване от свобода от 1 до 5 години. Преди време Явор Бахаров беше осъден на пробация за сходно престъпление.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com