Въвличат Мария Бакалова в серия от убийства

Актрисата ще се снима в нов трилър

Въвличат Мария Бакалова в серия от убийства | StandartNews.com

Мария Бакалова ще се снима в трилъра "Тела, тела, тела" заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщи сайтът Deadline. Режисьор на лентата ще бъде Халина Рейн. Подробности за сюжета все още не са известни, но запознати с проекта го описват като филм, разказващ за поредица от убийства. Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад "Минари", "Лейди Бърд", "Нешлифовани диаманти", "Вади ножовете".

24-годишната бургазлийка беше сравнително неизвестна, докато Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в "Борат 2". Тя ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за "Оскар" в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Във филма "Тела, тела, тела" ще бъде една от първите й главни роли, но тя вече беше избрана за участие в комедията на Джъд Апатоу "The Bubble".

"Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. А24 благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!", пише Мария Бакалова в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай