Четвъртък,

Вълдобрев с мил подарък за Лили Иванова

От: Агенция Стандарт -
231
Вълдобрев с мил подарък за Лили Иванова
A
A
A

Лили Иванова се похвали, че е получила специален подарък от колегата си и другар Стефан Вълдобрев. Примата на българската естрада сподели във Фейсбук, че изпълнителят я е зарадвал с подписано копие на новата си творба „Книга за песните“.

„На Лили, с благодарност за съвместната работа и вдъхновението! Приятелски прегръдки!“, гласи поздравът на музиканта.

Стефан Вълдобрев празнува 50-я си юбилей на 20 май. По случая певецът пуска на пазара новата си „Книга за песните“. Красивият том от над 360 страници с твърда подвързия включва текстове на песни, спомени и изповеди, снимки и факсимилета на тефтери и нотни тетрадки и ще се появи в книжарниците на 15 май.

„Книга за песните“ е първа на Вълдобрев, която може да се определи като литературен албум от текстове, поезия и биографични истории. В нея той се проявява като умел разказвач, описвайки честно, чувствено, без маниери и преструвки творческия процес по създаването на 41 песни, като се обхваща периодът от 80-те години до днес. Изданието повежда читателя на една вълнуваща разходка - как от случайно хрумване, срички, каламбур или произволна словесна или музикална фраза, пречупена през контекста на обществените събития и през призмата на личния живот на артиста може да се създаде хит.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com