Вторник,

Вълдобрев с мил подарък за Лили Иванова

От: Агенция Стандарт -
Вълдобрев с мил подарък за Лили Иванова
A
A
A

Лили Иванова се похвали, че е получила специален подарък от колегата си и другар Стефан Вълдобрев. Примата на българската естрада сподели във Фейсбук, че изпълнителят я е зарадвал с подписано копие на новата си творба „Книга за песните“.

„На Лили, с благодарност за съвместната работа и вдъхновението! Приятелски прегръдки!“, гласи поздравът на музиканта.

Стефан Вълдобрев празнува 50-я си юбилей на 20 май. По случая певецът пуска на пазара новата си „Книга за песните“. Красивият том от над 360 страници с твърда подвързия включва текстове на песни, спомени и изповеди, снимки и факсимилета на тефтери и нотни тетрадки и ще се появи в книжарниците на 15 май.

„Книга за песните“ е първа на Вълдобрев, която може да се определи като литературен албум от текстове, поезия и биографични истории. В нея той се проявява като умел разказвач, описвайки честно, чувствено, без маниери и преструвки творческия процес по създаването на 41 песни, като се обхваща периодът от 80-те години до днес. Изданието повежда читателя на една вълнуваща разходка - как от случайно хрумване, срички, каламбур или произволна словесна или музикална фраза, пречупена през контекста на обществените събития и през призмата на личния живот на артиста може да се създаде хит.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички