Понеделник,

Васко Кеца: Има много Васил Найденовци и Лили Иванови

От: Агенция Стандарт -
868
Васко Кеца: Има много Васил Найденовци и Лили Иванови
A
A
A

„Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални състезания да приключат. Може би сами трябва да си помогнем. Човекът, като индивид, трябва повече да изисква от определени хора, а не да наблюдава”. Това каза звездата на българската естрада Васил Найденов пред Диана Найденова в „Карай направо”.

Според него човечеството не се вслушва в съветите на Бог.

„Иисус възкръсна, за да ни е топло на душите. Да има добрина. Като че ли не се вслушвахме в Господните притчи. Природата не успя да ни научи да бъдем малко по-добри, да не бъдем егоисти”, каза още той. 

Относно личния си живот, Васил Найденов сподели, че се чувства щастлив.

„Мисля, че съм щастлив за това, че се реализирах. Имах много гадни години. Правителството ни научи да работим и да нямаме претенции. Държавата е длъжна на артистите ни. Много е хубаво когато твоите колеги, които са безкомпромисни, всяка вечер те гледат и ръкопляскат. Даже да пееш фалшиво, даже да куцаш на сцената, ако имаш необходимата енергия, хората го усещат”, каза още певецът.

На въпрос: Виждаш ли у някого Васил Найденов след време, той отговори: „Всеки си има собствена звездичка. Със сигурност има много Васил Найденовци и Лили Иванови”.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com