Ути влезе в болница

Албена Денкова отново е номер едно в "Денсинг старс"

Ути влезе в болница | StandartNews.com

Драматично стечение на обстоятелствата принуди Ути Бъчваров да прекъсне официално участието си в "Денсинг старс".

Храбрият готвач е в болница от няколко седмици и преди вечер излезе само за да направи реверанс пред феновете на шоуто. Ути не само че си счупи ръката, докато репетираше сложната хореография, но и се оказа, че физическото и психическото напрежение са го докарали до прединфарктно състояние. "Моля ви, не ми се сърдете, просто се почувствах много уязвим. Докторите бяха категорични. За съжаление скоро няма да мога да танцувам", сподели съкрушен Бъчваров. Неговият ентусиазъм и героизмът му спечелиха още повече поддръжници.

Междувременно надпреварата между останалите участници продължава с пълна пара. Както се и очакваше, олимпийската шампионка Албена Денкова и партньорът й Калоян отново спечелиха най-много точки. Двамата станаха и носители на зрителския приз "Танц на седмицата", който избират феновете във Фейсбук страницата на шоуто.
Известната като Хубавата Елена, участничка в едно от многото издания на родния "Биг брадър", може да се завърне. Това решават феновете, които гласуват за нея отново във Фейсбук. Довечера по Нова ще стане ясен резултатът.

Холивудската седмица беше открита от Нана - неотразима в ролята на Джулия Робъртс от "Хубава жена". "Не съм сигурен дали и Джулия Робъртс може да изтанцува това", впечатли се Калин Сърменов. След скромните 26 точки от журито Нана призна, че не би заменила партньора си Миро дори и за Ричард Гиър. Новите "Мистър и Мисис Смит" Сани Жекова и Симеон нажежиха атмосферата до краен предел със страстно танго. Кралицата на хумора Албена Михова, която свали 7 килограма от началото на шоуто, беше танцувална буря на дансинга. Тя и партньорът й Петьо представиха куик степ по мотиви от сериала "Приятели".

Холивудският юнак Антон Касабов плуваше в свои води. Българинът, чиито комшии в Лос Анджелис са Мелани Грифит и Антонио Бандерас, беше същински Джеймс Бонд. Пасо доблето му обаче не беше достатъчно добро за журито.
"Мръсният" джайв на Вензи и Ралица можеше да се сравни само с оригинала на Патрик Суейзи. Атанас Месечков събра доста завистливи погледи от представителите на силния пол в залата по време на своя чувствен танц. Дори необичайно капризният Алфредо вдигна първата си осмица. "Оскар" за най-добра мъжка роля даде Галена Великова на Дарин Ангелов. Въплъщението му в Джон Траволта от "Брилянтин" обра две десетки от Илиана Раева и Галена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай