Цвете за Богдана

На именния си ден Карадочева готви специалитети за обичните си хора

Цвете за Богдана  | StandartNews.com

"Не обичам да получавам подаръци, обичам аз да подарявам, но едно цвете винаги е прекрасен дар", казва Богдана Карадочева, която утре празнува имен ден. "На Богоявление ще поканя приятели и хора, които обичам. Това е най-големият християнски празник след Коледа и Великден. Казвам си: "Дано!" за всичко, но най-вече да сме здрави и по-добри. Не обичам концертите и не се очертава през 2014-а да имам такъв, защото трябва да търся спонсори, а това не е типично за мен", сподели певицата пред БГНЕС.

Певицата, която събра в готварска книга "Мързеливата Богданка" вкусотиите, които приготвя, отново ще зарадва близките си със своите специалитети.

През изминалата година тя изпя "Дано, дано!" заедно със сборната формация "За нашите деца", в която участваха Графа, Любо, Орлин Павлов и Михаела Филева. Така Карадочева подкрепи каузата за повече малчугани извън социалните домове.

"Тревожа се за всички деца - не само за тези в социалните домове, но и за тези извън тях. Защото живеем в много бездуховно време и духовността е сред нещата, които напоследък ми липсват", сподели Карадочева и добави, че за сметка на това се радва на талантливите хора - тези, които знаят и могат. "От по-младите изпълнители много харесвам Поли Генова и за мен тя е момиче с бъдеще", каза Богдана и пожела на целия български народ много здраве и щастие през 2014-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай