The Voice отлага концерта на 20 юни в Пловдив

The Voice отлага концерта на 20 юни в Пловдив | StandartNews.com

София. Заради ситуацията на напрежение в страната през последните дни и планираните граждански протести по същото време, радио и телевизия The Voice отменят концерта, който беше планиран за 20 юни в Пловдив.

Медията е загрижена за сигурността и спокойствието на своите фенове и не желае да излага на риск безопасността на присъстващите.

Всички пловдивски участници в играта „Стани Тhe Voice VIP Fan" си запазват правото да играят, а мейлите им ще бъдат валидни за следващата дата на концерта в Пловдив.

"Жалко, че няма да се видим сега с пловдивската публика, но ще се върнем", коментира промяната Били Хлапето.

„Пловдив, готви се за още по-голям купон скоро!", поздрави феновете си от града на тепетата Криско.

Лятното турне на музикалната медия, на което вестник "Стандарт" е медиен партньор, продължава на 27 юни в град Стара Загора. Датата на концерта в Пловдив ще бъде оповестена на по-късен етап.

The Voice Of Summer Tour стартира на 13 юни на пл. "Княз Александър I Батенберг" с хиляди усмихнати и емоционални фенове, които дойдоха и се забавляваха с любимите си изпълнители. Повече от 20 000 хиляди почитатели пяха заедно с Криско, Venzy и Михаела Филева, Били Хлапето и Lexus, Влади Ампов-Графа и танцуваха на музиката на диджей Дончо.

След концерта в Стара Загора следват:

Варна - 4 юли, Алея първа - Южен лаж
Бургас – 6 юли, Морска градина
Лозенец – 11 юли, плаж бар Hacienda
Созопол – 13 юли, Централен плаж
Слънчев бряг - 18 юли, Cacao beach

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай