Свилен-младши пее с "Остава"

Свилен-младши пее с "Остава" | StandartNews.com

Двегодишният Свилен, синът на фронтмена на "Остава", е най-големият фен на групата и често пее с нея. "Бейби" е любимото му наше парче, чуе ли го, веднага се умирява, но пък започва да танцува", похвали се таткото в "Преди обед" по btv, където гостуваше със семейството си.

Преди три години Свилен Ноев и Невена сключиха брак в Дамаск, тъй като младоженката е дъщеря на Людмил Спасов, наш посланик в Сирия, и тв журналистката Нина Спасова. Още тогава споделиха, че мечтаят за много деца и вече работят по темата. Това лято почивали на каравана в къмпинг "Градина" и вече не признават друг релакс.

Довечера на Свилен му предстои здрав купон. 21-вят ЧРД на "Остава" ще бъде отпразнуван с голям концерт в Борисовата градина. В клуб "Маймунарника" от 20 ч се събират приятели и фенове на бандата - както всяка година за лайф. Този път на сцената, заедно с "Остава", ще излязат и Стенли, Гурко от "Анимационерите", Насо Русков от "Babyface Clan", Иво Чалъков и Стефан Попов от "Gravity Co". Подгряващи групи ще са Jeremy и My Disorder. Извън лайфа зад пулта ще върти винила DJ Bel.

Фенове на "Остава" ще могат заедно с тях да изпеят най-големите им хитове "Шоколад", "Rock'N'Roll Song Designer", "Понеделник", "Ще дойдеш ли с мен?", "Поля от слънчогледи". Но групата ще представи и най-новия си сингъл "Бесен", който ще бъде включен в предстоящия им албум.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай