Сряда,

Страх от бъдещето обзема „Св. Анастасия“

От: Агенция Стандарт -
Страх от бъдещето обзема „Св. Анастасия“
A
A
A

Големи новини, разрив в отношенията и страх от бъдещето ще превземат лекарите в „Св. Анастасия“. Житейските и професионални решения ще изникват на неясния фон в Спешното отделение след първите съмнения за коронавирус. Доктор Пенев и доктор Романова ще бъдат сред първите специалисти, които ще се изправят пред непознатата ситуация. Напрежението в болницата на свой ред ще застраши живота на един от лекарите.

Междувременно доктор Огнянова ще получи противоречиви симптоми, които ще породят съмнения за състоянието й. Добрите и лошите новини ще препускат във връзката й с доктор Ковачев, която ще се окаже заплашена от различни фактори. Разигралата се ситуация с доктор Хаджихристев ще ескалира, а последствията ще стигнат твърде далече за тримата.

Административната и морална отговорност ще проковикрат доктор Тасев да потърси своевременни мерки за сигурността на „Св. Анастасия“. Сред първите му стъпки ще бъде среща с Методиев, който ще използва щедростта за разменна монета в бъдеще. Новото положение ще постави отделението в непозната ситуация, а лекарите за пореден път ще докажат готовност и смелост да бъдат на първа линия.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички