Станка Златева: Искам мъж веселяк

Влюбвала съм се, но кариерата винаги е била над всичко, казва победителят във ВИП Брадър

Станка Златева: Искам мъж веселяк | StandartNews.com

Станка Златева прибави още една титла към победите си - тя спечели и "ВИП брадър". Златното момиче стоически издържа на мисии, провокации, не трепна ни на йота. Готиният й характер и неподправената й същност накара хората да изберат именно нея.

- Как си, опомни ли се след шоуто?

- В неделя цял ден си почивах вкъщи, днес (вчера) сме се събрали с другите участници в шоуто и си правим оперативка кой как се е излагал. Тук в София сме.

- С кои хора от Къщата ще останеш приятел?

- С всички. Сега се смеем и на "Господари на ефира", като се гледаме. Забавляваме се с пълна сила. Нямам нищо против никого. Такъв човек съм. Имаше напрежение, но важно е накрая всичко да приключи готино.

- Сърдиш ли се на Мира Радева, която те обиждаше?

- Тя не ме вълнува. То няма как да не реагираш вътре, да не се притесниш, но няма да се занимавам с нея. За мен това е минало-заминало.

- Как издържа затворена толкова време?

- Когато има хубави хора покрай теб - като Стойко, Ваня, Тервел и другите, няма как да не се забавляваш. Затова ми беше и лесно вътре.

- Усещаш ли се по-желана жена след предаването, валят ли оферти към теб?

-Не знам, сега ще видим. От първия ден няма как да се хвърлят. Ще изчакам да разбера!

- Как си го представяш идеалния мъж?

- Човек с чувство за хумор, стабилен, здраво стъпил на земята, арабия като мен. Нямам претенции за коса, очи, само трябва да го почувствам. Питаш ме, за да знаят каква обява да пуснат ли?! Ха-ха-ха...

- Ти влюбвала ли си се?

- Да, като всеки нормален човек. Но съм предпочела кариерата пред всичко останало. Затова съм на това положение в момента.

- Знаеш за протестите - какво би променила в България, ако имаш вълшебна пръчица?

- Не съм толкова компетентен човек в областта на политиката. Мога да говоря за спорт - и за какво се борим в спорта. Но не съм категорична, става ли дума за икономика, за държавата. То е ясно, че няма как да бъда. За мен всеки си търси това, което му липсва - хората нямат пари, живеят тежко и ги разбирам. Аз също съм изпадала в затруднено положение - яла съм храна от буркани, понякога съм и гладувала. Но ми се е дало възможност да успея в нещо. Вярвам, че всеки има шансове. Когато държавата е уредена и всеки има работа, тогава всичко е наред. Трябва да се даде работа на българина. Чувствам се благословена, защото съм попаднала на подходящо място с правилни хора и ми се е дал шанс.

- Какво вино правиш у дома?

- От мерло и каберне. Вкусиха го съквартирантите, сега още не мога да се прибера, но ще ги поканя всички и ще ги почерпя.

- Каза, че с пола се чувстваш неестествено - в какво се крие женствеността?

- Може би в сърцето, в душата. Как изглежда човек, няма значение. Има много красиви жени, които нямат сърца. Приела съм визията си и това не ми пречи.

- Какво има в дамската ти чанта?

- Портмоне, дебитна карта, телефони и ключове.

- Каква музика те забавлява?

- Всякаква, зависи от настроението.

- Кой филм последно гледа?

-"Нежна полиция" със Сандра Бълок. Много се смях.

- Ступвала ли си момче?

- Неее - грозно е жени да посягат. Не ми се е налагало. Аз съм човек, който може да се справи и по друг начин.

- Какво ще правиш с хонорара от шоуто?

- Ще ги държа на лихва!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай