Сърчаджиева трогна с тези думи за Ласкин

Аз съм това, което съм, благодарение на Иван, заяви актрисата

Сърчаджиева трогна с тези думи за Ласкин | StandartNews.com

Дъщерите на Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева всяка година пишат писма до Дядо Коледа. "И той всяка година й отговаря" - споделя дъщерята на Пепа Николова в "Тази неделя". 

"Човек е жив, докато се говори за него" - казва тя по отношение на майка си. Ако може да й каже нещо сега, то би било, че я обича и че много й липсва. Съжалява, че дъщеря й София не е могла да я срещне и да общува с нея.

"Пепа беше много голям човек. Народен. Надявам се сърчицето на София да бъде като на Пепа" - емоционална е актрисата.

На 6 януари 2019 г. си отиде и съпругът на Алекс - Иван Ласкин. 3 години след смъртта му тя е благодарна, че той е бил в живота й. 

"Мога само да благодаря на Господ, че в живота ми се срещнах с него. Аз съм благословен човек. Имах прекрасна майка и живях с изключителен мъж и невероятен човек. Аз съм това, което съм, благодарение на Иван." - споделя тя. 

В представлението си "На живо" Алекс говори и за Пепа, и за Иван: "Там е цялата ми любов и душа към тези хора, които са белязали живота ми!" - споделя тя.

Актрисата си пожелава по-светла и здрава 2022 г. и призова хората по-често да си казват, че се обичат.

За новата година Деси Бакърджиева пък си пожелава надежда и вярва, че 2022 ще бъде по-добра, а нещата в България ще се оправят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай