Соня Йончева: Анджелина Джоли се вдъхнови от мен

Оперната прима разказва за интересните ѝ срещи на световната сцена

Соня Йончева: Анджелина Джоли се вдъхнови от мен | StandartNews.com

Източник: БТА

Оперната прима Соня Йончева разказва в интервю на Мариян Станков – Мон Дьо за интересните ѝ срещи на световната сцена.

Една от най-интересните известни личности, които е виждала в операта е Анджелина Джоли. Това се случва преди няколко месеца в операта в Ню Йорк. Йончева я забелязва заедно с нейната дъщеря – Захара.

„Колегите ми казаха, че тя специално е дошла да види нашето шоу, за да може да се вдъхнови примадоната тази вечер – тоест от мен и да се подготви за новия ѝ филм”, споделя оперната певица.

Тя разказва още за присъствието на последните „Оскари” през 2023 г. „На червения килим се запознах с дъщерята на Алексей Навални – Даша Навалная. Говорихме много за него, тя ме впечатли с този пламък, който имаше в очите”, казва Йончева.

По думите ѝ Роджър Федерер е един от най-нормалните и приятни хора за комуникация. „Имаме нещо общо оперните певци и тенесистите, защото сме сами на сцената и върху нас са вперени толкова много погледи”, обяснява оперната прима.

„Наскоро се срещнах и с Григор Димитров. С него събеседвахме по много приятен и български начин. Той ми каза колко милее за България и как тя е от изключителна важност за него, защото това са корените му”, посочва Соня Йончева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи