Смразяващи разкрития в "Отдел Издирване"

Камен Петков и екипът му тръгнаха по следите на кърваво престъпление

Смразяващи разкрития в "Отдел Издирване" | StandartNews.com

След изключително въздействащото начало на новия български сериал „Отдел Издирване“, криминалната поредица продължава с нов епизод на 5 март от 22:00 часа по Нова. В него полицаите от специалния отдел предстои да направят нови разкрития, а мистерията около загадъчните убийства се заплита все повече.

Камен Петков (Юлиан Вергов) и екипът му тръгнаха по следите на кърваво престъпление, което ги отведе до опасния рецидивист Иво Пашалиев – Цайса (Цветан Алексиев). Издирването му коства огромни усилия и ценен кадър в лицето на Тихомир (Георги Кацарски), а арестът на криминално проявения завърши с убийство от неизвестен извършител. Остава въпросът кой е отнел живота на Цайса и какви са били мотивите за престъплението срещу него.

Междувременно бившата съпруга на Камен – старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) се натъкна на друг мистериозен случай със съмнителния бизнесмен Кавалджиев, който по спешност беше откаран в болница с неизяснени симптоми. Какво ще се случи с него и има ли причина някой да иска да го накара да мълчи завинаги?

Придружилата бизнесмена по време на ареста елитна компаньонка Татяна Станкович (Ива Михалич) спечели вниманието на полицаите, но успя да им се изплъзне незабелязано. В новия епизод хърватката ще потърси помощта на инспектор Петков, но какво има да му каже и защо е била с Кавалджиев?

Ще видим и нов криминален случай – за  изчезнало от дом за сираци дете, с който „Отдел Издирване“ и по-специално инспектор Магдалена Парушева (Елена Телбис) ще се заеме. Той ще открехне вратата към личността ѝ и ще помогне на зрителите да опознаят по-добре мъжкото момиче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай