Събота,

Ще признае ли Драго истината за Борис в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
131
Ще признае ли Драго истината за Борис в "Братя"
A
A
A

Шокиращи новини, жестоки изтезания и внезапни обрати ще тласнат героите по пътя на възмездието в следващите епизоди на „Братя“. Лора намира Драго в момент на пълно отчаяние и има усещането, че той все още крие важна тайна, която би могла да даде отговори за мистериозното изчезване на Борис. Защо Драго е толкова сринат и дали ще намери сили да разкрие пред Лора мрачната загадка, свързана с брат му, която дълбоко пази или ще се опита да скрие истината?

Засилващите се подозрения на инспектор Жана Илиева за странното поведение на нейния любим колега Йосифов са на път да ескалират, когато тя се натъква на скрити гилзи в автомобила на Калин. Жана иска да е сигурна и веднага предава материала за балистична експертиза. Какво е изумлението й, когато се среща със служител от експертната лаборатория и как мисли да действа оттук нататък след направеното разкритие?

Дълго подготвяното парти за рождения ден на Черкезов ще го развълнува до сълзи с трогателна изненада, от която полицаят не е на себе си. Всички очи са вперени в него, а той не може да удържи своите чувства – никой не е правил подобен жест в живота му. На върха на емоцията обаче ще го сполети още една изненада с противоположен знак, която ще шокира всички гости на събитието и ще предизвика обрат в действието. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички