Сряда,

Ще настъпи ли пълен разрив между Денис и Радо в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
125
Ще настъпи ли пълен разрив между Денис и Радо в "Братя"
A
A
A

Топал е на път да загуби един от най-доверените си хора в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по Нова. Провокацията, която той отправи към петима от приближените си, заплашва да доведе до разпад на цялата групировка. Най-засегнат от изненадващия тест е Радо, който възприема отношението на Денис като чисто унижение и счита, че с нищо не е заслужил това недоверие след толкова години лоялност към шефа си. Андреев е извън контрол от ярост и обида, и е готов по-скоро да умре, отколкото да търпи недостойно отношение към собствената си личност. На свой ред той ще отправи смело предизвикателство към Денис, за да види докъде е готов да стигне в своята заблуда. Каква ще е реакцията на наркобоса, дали ще настъпи пълен разрив в отношенията между двамата точно в най-неподходящия момент, когато би могла да се провали и заплануваната сватба в ареста?

Черкезов е смазан, след като научава шокиращата новина за зависимостта на дъщеря си. Извикан на помощ от Симеон, той веднага прибира Поли вкъщи и я поставя под строг надзор, за да се опита да я държи далеч от дрогата. Борбата се оказва изключително тежка, защото момичето отказва да приеме крайните мерки на баща си и се бори срещу тях по всякакви начини. Димитър и Симо изпитват противоречиви чувства в болезнената ситуация. И двамата чувстват едновременно вина за състоянието на Поли, но и отговорност да я откъснат на всяка цена от наркотиците. Какво предложение ще отправи Симеон към Черкезов и как смята да действа отчаяният баща от тук нататък?

Ива също е подложена на голям стрес след трудния избор, който се наложи да направи между щастието на Лора и подкрепата за професионалните планове на своя собствен съпруг. Чувството за вина, че е предала Калин, се засилва с всеки изминал ден и тя опитва да успокои съвестта си с вярата, че поне е откупила още малко време, което е нужно, за да излезе приятелката й жива и здрава от следствения арест. Тази мисъл, обаче, съвсем не успява да възвърне нейната увереност, че е постъпила по правилния начин и Ива се колебае дали не е редно да си признае грешката и да поправи стореното.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com