Събота,

Саша Барън Коен: Животът на Бакалова е кино

От: Агенция Стандарт -
162
Саша Барън Коен: Животът на Бакалова е кино
A
A
A

Мария Бакалова вече спечели няколко награди за играта си в "Борат" 2, а критиците не могат да й се нарадват. Тя получи признание и от шефа си, самия Саша Барън Коен, който заяви, че българката заслужава "Оскар". Но хвалбата му не свършва дотук. В интервю за "Холивуд рипортър" Саша бе категоричен, че пристигането на бургазлийката в САЩ и скоростното й развитие в Холивуд заслужават да бъдат филмирани.

"Помислете за нейната история. Тя идва в Америка, когато коронавирусът е тук. Имам предвид наистина трябваше да снимаме документален филм за Мария, която идва от малък български град, живее в малък апартамент сама. Това е истинска имигрантска история", споделя Коен.

По думите на британския актьор Бакалова се справя брилянтно с всяка задача. Въпреки че е напълно сама в Щатите, тя успява да събере сили и да не се поддаде на страх и носталгия. Саша разказва, че българската актриса е била много нервна преди снимки. Той я съветва да използва тази енергия, този страх и адреналин.

От своя страна Мария разказва, че един от трудните моменти е бил по време на снимките на сцена от филма в консервативен женски център. Там един от продуцентите разпознава една от жените от първия "Борат". Въпреки че вероятността за подобно съвпадение е нищожна, това се случва и Саша е принуден да не влезе в сцената с Мария, нещо, което плаши бургазлийката.

"Това беше една от първите седмици на снимки. Чудих се какво да правя. Направиха ми грима, аз плаках, оправиха ми грима, аз пак се разплаках. Обадих се на Саша и за първи път той ми каза: "Използвай този страх!". Аз го послушах, защото той е гениален", разказва Мария за едно от многото си премеждия отвъд океана. "Като продуцент трябва да се уверите, че актьорите ви са в пълна безопасност. Исках Мария да може да направи брилянтно представяне, докато се чувства уверена, че не изпитва прекалено голям натиск", споделя отношението си към Мария английският актьор, предаде столичен всекидневник.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com