Самюъл Джаксън снима в столичен мол

Самюъл Джаксън снима в столичен мол | StandartNews.com

Голям холивудски купон се вихри в София вече десети ден. Самюъл Джаксън, Райън Рейнолдс и Гари Олдман се снимат у нас в Hitman's Bodyguard ("Бодигард на убиеца"), а копродуценти са "Милениум филм".

Тримата асове на световното кино изглежда много се забавляват в София, както си личи от активността им в социалните медии. Самюъл не спира да споделя с феновете преживяването си у нас и да си прави селфита пред различни локации, като Президентството или "Св. Александър Невски". Последната му снимка от вчера е от покрив на столичен мол, където се вихрят снимките на екшън комедията. "Изглед към работнически квартал в София", написа Джаксън под снимката, без да знае, че повечето гледки в столицата са такива.

Гари Олдман, който прекара у нас само около седмица и вече си замина, също изглежда много се е забавлявал на снимачната площадка. Неговият приятел Джак Инглиш е официалният фотограф на филма, който е издебнал Гари в най-различни ситуации. Неговите снимки могат да се видят на страницата на актьора във Фейсбук. Олдман е пуснал коса и прошарена брада и е в изискан черен костюм за ролята си на олигарха от Изтока Владислав Дукович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай