Роуън Аткинсън:Стрес е да съм мистър Бийн

Тежестта на отговорността е неприятна, признава актьорът

Роуън Аткинсън:Стрес е да съм мистър Бийн | StandartNews.com

Роуън Аткинсън изненадващо призна, че не му харесва да играе култоия си герой мистър Бийн, който го направи световна звезда през 1990-а. Въпреки че са изминали 30 години от първата му поява, мистър Бийн все още е популярен, съдейки по броя последователи във Фейсбук, което е повече от броя на хората, които следват Джъстин Бийбър.

"Успехът на мистър Бийн никога не ме е изненадвал. Да видиш възрастен, който се държи по детски, без да осъзнава това, всъщност е много смешно. След като направихме анимационния сериал, сега мислим за анимационен филм. За мен е по-лесно да изиграя персонажа гласово, отколкото визуално. Не ми харесва да го играя много. Тежестта на отговорността е неприятна. Намирам го за стресиращо и изтощително", каза актьорът пред Radio Times, предаде БГНЕС.

На въпрос дали ще има нови епизоди на мистър Бийн, актьорът споделя: "Не мога да кажа със сигурност кога може да се случи това. Но тази поредица представляваше творческата енергия, която всички имахме през 80-те. Опитът да се направи отново 30 години по-късно не би бил лесен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай