Събота,

Роуън Аткинсън се бие с пчела за Нетфликс

От: Агенция Стандарт -
545
Роуън Аткинсън се бие с пчела за Нетфликс
A
A
A

Култовият Роуън Аткинсън ще воюва с пчела в предстоящ сериал на Нетфликс, съобщи сайтът Comedy UK, цитиран от БТА. В поредицата "Човек срещу пчела" персонажът на Аткинсън ще "мери сили" с досадно насекомо, докато пребивава в луксозно имение. Продукцията ще включва десет епизода, всеки от които с продължителност десет минути.

"Известният актьор и комик Роуън Аткинсън играе нов герой в тази вълнуваща комедия. Човек се оказва въвлечен във война с пчела, докато пребивава в луксозно имение. Кой ще спечели и какви непоправими щети ще бъдат нанесени в процеса?", казват от Нетфликс по повод предстоящата продукция.

Очаква се поредицата да бъде един от хитовете на стрийминг платформата. Благодарение на култовия си образ Мистър Бийн, който има милиони фенове по света, Аткинсън е един от най-разпознаваемите комици на планетата. "Човек срещу пчела" е плод на съвместното сътрудничество между актьора и Уил Дейвис, които преди са работили заедно над комедийната шпионска поредица за приключенията на Джони Инглиш.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com