Ринго за малко да се размине с "Бийтълс"

Култовият барабанист се канел да емигрира в САЩ

Ринго за малко да се размине с "Бийтълс" | StandartNews.com

Сър Ринго Стар за малко не се разминал с шанса си да свири в "Бийтълс", тъй като точно преди поканата да се присъедини към "Великолепната четворка", той се канел да емигрира в САЩ. Когато бил на 19, Ринго и негов приятел работели във фабрика. Те възнамерявали да заминат за Америка, за да потърсят по-добър живот. Когато разбрали колко документи трябвало да попълнят, те просто се отказали, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

Сега 80-годишният барабанист разсъждава колко по-различен е щял да бъде животът му, ако навремето е бил емигрирал и се разминал с куловата група: "Аз страшно обичах блуса и исках да живея в Хюстън, родния град на любимия ми изпълнител Лайтнин Хопкинс. С приятеля ми Джон отидохме да подадем документи за емиграция в САЩ, попълнихме купища документи, но след това те ни връчиха още, с още повече въпроси. Но на нас ни писна и ги скъсахме".

Ринго днес е горд с наследството на "Бийтълс" и се радва, че бандата му все още се радва на голяма популярност: "Аз бях единствено дете и цял живот съм си мечтал да си имам братче. В групата аз успях да се сдобия с трима братя - Джон, Пол и Джордж!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай