Рейчъл е най-красива на света

Рейчъл е най-красива на света | StandartNews.com

Дженифър Анистън не излиза от фитнеса и изглежда поне 10 години по-млада

Списание "Пийпъл" пренебрегна тепърва изгряващите хубавици и връчи отличието за най-красива на 2016-а на Дженифър Анистън. 47-годишната Рейчъл от "Приятели" е класирана на първо място сред общо 100 конкурентки. И сподели, че е реагирала като тийнейджърка, когато е научила новината.

"Изключително съм поласкана. Впрочем започнах да обръщам внимание на външността си още в началото на кариерата си. Тогава агентът ми ми каза, че не съм получила роля, защото съм била "твърде закръглена", разказа Анистън.

В момента холивудската звезда тренира шест дни седмично, храни се маниакално здравословно и изглежда поне десет години по-млада от реалната си възраст. Попитана какво е красотата, Дженифър отговаря така: "Увереност. Вътрешен мир. Доброта. Искреност. И честен живот. А самата аз се чувствам най-добре, след като изляза от залата за тренировки. С времето се отдавам все повече на фитнеса". Анистън в момента е щастливо обвързана с Джъстин Теру, а наскоро заяви, че вече преболедувала раздялата си с Брад Пит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай