Ревност в „Света Анастасия“

Две красиви жени пекат на бавен огън героя на Карамазов 

Ревност в „Света Анастасия“ | StandartNews.com

Ревност е главната движеща сила в чувствата, действията и решенията на героите в „Откраднат живот“ тази седмица. Две красиви жени – героините на Неда Спасова и Яна Титова – ще пакат на бавен огън също толкова красивия д-р Карагьозов на Владо Карамазов. Междувременно той ще се изправи пред собствената си дилема и сложните отношения с Кая и колегите му. Близкото му общуване с Цвети ще предизвика различни дискусии и дори обвинение за личен мотив в лекуването на пациент, както и директни питания от сестра Райкова, която ще се опита да изясни ситуацията.

Още любовни афери, разочарования и осуетени намерения ще направляват персонажите и интересите в „Света Анастасия“ тази седмица. С помощта на д-р Хинова Кунка /Здрава Каменова/ ще се престраши да признае, че е изгубила ума си по д-р Пенев. Без да подозира, тя ще се окаже в истинска надпревара с Юлия, която ще бъде по-директна от всякога в намеренията към главния участник в последния й медиен проект. Големият въпрос е дали Пенев ще направи стъпка към д-р Атанасова или ще се поддаде на чара на новия PR специалист.   

Д-р Марио Ковачев /Велислав Павлов/ пък е твърдо решен да направи изследвания за репродуктивни проблеми, за да изясни дали той може да стане баща на така мечтаното от д-р Огнянова дете. Контрастите ще завладеят максимално и доста истеричната напоследък доктор Чилингирова /Любомира Башева се справя много добре/, която ще достигне своя предел, а спасител ще се окаже специален човек от „Света Анастасия“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай