Неделя,

Ревност в „Света Анастасия“

От: Агенция Стандарт -
177
Ревност в „Света Анастасия“
A
A
A

Ревност е главната движеща сила в чувствата, действията и решенията на героите в „Откраднат живот“ тази седмица. Две красиви жени – героините на Неда Спасова и Яна Титова – ще пакат на бавен огън също толкова красивия д-р Карагьозов на Владо Карамазов. Междувременно той ще се изправи пред собствената си дилема и сложните отношения с Кая и колегите му. Близкото му общуване с Цвети ще предизвика различни дискусии и дори обвинение за личен мотив в лекуването на пациент, както и директни питания от сестра Райкова, която ще се опита да изясни ситуацията.

Още любовни афери, разочарования и осуетени намерения ще направляват персонажите и интересите в „Света Анастасия“ тази седмица. С помощта на д-р Хинова Кунка /Здрава Каменова/ ще се престраши да признае, че е изгубила ума си по д-р Пенев. Без да подозира, тя ще се окаже в истинска надпревара с Юлия, която ще бъде по-директна от всякога в намеренията към главния участник в последния й медиен проект. Големият въпрос е дали Пенев ще направи стъпка към д-р Атанасова или ще се поддаде на чара на новия PR специалист.   

Д-р Марио Ковачев /Велислав Павлов/ пък е твърдо решен да направи изследвания за репродуктивни проблеми, за да изясни дали той може да стане баща на така мечтаното от д-р Огнянова дете. Контрастите ще завладеят максимално и доста истеричната напоследък доктор Чилингирова /Любомира Башева се справя много добре/, която ще достигне своя предел, а спасител ще се окаже специален човек от „Света Анастасия“.

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички