Рангел Чеканов излиза от политиката

Рангел Чеканов излиза от политиката | StandartNews.com

Рангел Чеканов излиза от политиката и вече няма да се ползва с властта на премиер. Това ще стане още в първия епизод от новия сезон на хитовата комедийна драма "Столичани в повече" по бТВ. До тази развръзка се стигна след интервюто, което неговият син Радко даде в последния епизод на 8 сезон, с което разкри измамните схеми.

Отношенията на Рангел с Гълъбина ще се разклатят още повече, а Пацо, с който тя имаше връзка, най-после ще е свободен и ще започне работа в ресторанта на Спас - „Пантарей", разкриха от кухнята на сериала. И уточниха, че двамата приятели отново ще се хвърлят в приключение, в основата на което е поставен исторически артефакт.

От другата страна семейство Лютови, с което Чеканови вечно враждуват, също ще има проблеми. Не само заемът на Спас ще ги тревожи, а и поведението на дъщеря им Яна, която все повече расте и се отдалечава от семейното огнище.

Отец Григорий, който бе прокуден от църквата, най-после ще бъде върнат на своя стар пост, но от Синода му поставят изпитателен период. Той се нагърбва с нелеката задача да стане „моралният стожер" в „града на греха" – Студентски град.

„Столичани в повече" се завръща тази есен в прайм тайма на bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай