Повече новини по Bulgaria ON AIR

Сутрешният блок „България сутрин” вече стартира в 7 часа

Повече новини по Bulgaria ON AIR | StandartNews.com

Динамичната ситуация в България и по света, повишеният зрителски интерес към пандемията  COVID-19 и предприетите от държавата мерки налагат промени в програмата на Bulgaria ON AIR. През следващите седмици националната телевизия, водена от убеждението, че „новините не чакат“, съсредоточава още по-голям ресурс върху за създаването на допълнително новинарско съдържание, съобщиха от медията.

Повече новинарски емисии очакват зрителите в периода на извънредното положение. Обедната емисия новини ще продължи да информира зрителите за най-важното в 12, 30 часа, като в интервала от 14, 30 до 17, 30 Новините ON AIR ще се излъчват на всеки час. Централата емисия започва преди всички останали – точно в 18, 30 часа, а късните новини продължават да са с начален час 21, 30. Паралелно с увеличения брой емисии, Bulgaria ON AIR ще продължи да излъчва всички редовни и извънредни брифинги , както в ефира, така и в социалните си мрежи.

В сутрешните часове най-важните новини всеки ще може да проследи в ефира на „България сутрин“, който от понеделник вече започва с 30 минути по-късно – от 7 часа. Водещите Гергана Венкова и Златимир Йочев, които са сред любимите лица на зрителите на Bulgaria ON AIR, водят самостоятелно заради разделението на телевизионните екипи с цел превенция срещу разпространение на коронавируса. По същата причина и всички интервюта с гости в актуалните предавания се провеждат дистанционно в унисон с призива на телевизията да бъдем #ОтговорниВкъщи.

В минутите, когато няма новини, Bulgaria ON AIR е заложила в програмата си интересни  документални поредици, както и качествени кино продукции. В прайм тайма си всяка делнична  вечер от 20,30 часа зрителите могат да проследят и хитовия британски исторически сериал „Полдарк“. Пред уикендите - отново от 20,30 часа - Bulgaria ON AIR излъчва и известния биографичен сериал от Острова, който е награден с десетки отличия  – „Виктория“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай