Петък,

Поли с дръзко и опасно решение в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
119
Поли с дръзко и опасно решение в "Братя"
A
A
A

Поли вече е убедена, че дейността на Ива минава покрай закона и се заема да разбере какви точно са схемите й в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица. Младото момиче става свидетел на съмнителни действия в офиса на шефката си и решава, че ще се намеси в нейните планове, предприемайки дързък и неочакван ход. С какви опасности е свързано нейното решение, дали ще успее да го осъществи и ще научи ли Ива за намеренията на служителката си?

Топал все още не може да разбере кой стои зад тайното преразпределение на оръжие, пристигащо в завода и очевидно отклонявано за нелегален трафик. Той продължава да наблюдава с подозрение брат си заради потайните му действия, будещи редица въпроси. Денис предприема спешни действия, за да стигне до фактите по най-бързия начин, но единствено със знанието и подкрепата на Велин. Двамата се натъкват на още по-критична ситуация, но кой е главният инициатор на престъпното начинание и на какво са готови те, за да разберат истината?

Предизборната кампания за столичен кмет продължава с пълна сила. Графикът на семейство Карамитеви е пълен със събития, които изискват тяхното дейно участие и пълна концентрация. Проблемите между Филип и Юлия, обаче, създават напрежение в двойката и подлагат на риск представянето им пред обществеността. За момента Карамитев, със своя авторитет, умело се справя с буйния характер на съпругата си, но дали ще успее да предвиди всеки неин ход и наясно ли е колко опасна може да бъде Юлия, когато си науми нещо?

Гери продължава да получава загадъчни обаждания от майка си и се чувства все по-притисната от нейните непрестанни манипулации и постоянно нарастващи претенции за пари. Младата жена е изправена пред болезнен ултиматум, който я поставя в истински капан, а от него трудно може да се излезе с печеливша позиция. Сложните обстоятелства подтикват Гери да извърши безразсъдно действие, което я поставя в огромен риск. Какво е решила и дали ще има шанса да се отърве безпрепятствено от това мъчително положение?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички