Победителят в "Сървайвър: Камбоджа" прибира 100 000 лв.

Победителят в "Сървайвър: Камбоджа" прибира 100 000 лв. | StandartNews.com

Победителят в "Сървайвър: Камбоджа" ще грабне 100 000 лева, съобщиха от bTV. Той ще бъде определен след вот на журито и зрителите. Именно феновете на играта пред малкия екран ще сформират 10-тия решаващ глас, който ще определи кой е най-силният от всички.

Тримата финалисти ще очакват решението им на 15 декември в студио на живо.

Аврил Лавин разкри в Туитър,

че има сериозни здравословни проблеми. Това обяснява отсъствието й на музикалната сцена през последната година. "Чувствам се зле от това, че не бях в състояние да кажа на феновете си толкова дълго време защо ме няма. Не съм добре. Молете се за мен", написа 30-годишната рок певица. За последно Аврил се показа на рождения си ден на 27 септември в Лас Вегас.

Миранда и Орландо се събират по Коледа

Миранда Кер ще прекара празниците с бившия си съпруг Орландо Блум и 3-годишния им син Флин.

Актьорът, който се раздели с 31-годишната красавица миналата година, разкри, че двамата са в добри приятелски отношения заради детето им. "Той ще стане на четири години през януари. Нашите отношения с Миранда са наистина топли, така че всички заедно ще се веселим на Рождество край елхата. Нейното семейство е и мое семейство", допълни той. Блум каза още, че двамата още се обичат и единият винаги ще е част от живота на другия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай