Папи Ханс издаде ключа за вечното щастие

Той пусна последната си песен "117 дни" и за броени дни завладя интернет

Папи Ханс издаде ключа за вечното щастие | StandartNews.com

Папи Ханс (псевдоним на блогъра и поет Константин Трендафилов) пусна последната си песен "117 дни" и за броени дни тя завладя интернет. За една седмица има към половин милион гледания, а това за него е неочакван успех.

"Смених модела на работа и угаждам на себе си и да показвам какво чувствам - рискувам да е слушан от цяла България или от трима души. Хората, които слушат музика се нуждаят от нещо, което да ги докосва. Моето лично правило е да вървя в обратната на тенденцията посока", обясни той в интервю за Нова телевизия.

Споделя, че обожава да се изолира. "Обичам да живея в моето си затворено кълбо. За мен е било страхотно когато лежах в болница, бях сам и си записвах неща, идеи. Предпочитам да не споделям постоянно какво правя, използвам социалните мрежи, за да споделя къде ще пея, но не и какво правя постоянно. Имало е месеци, в които ме е било срам да излизам от вкъщи. Музиката трябва да се прави с адски много сърце и с двойна доза акъл, нещата трябва да са прочувствени", смята Папи Ханс.

За него ключът към вечното щастие е да се научиш да пускаш. "Работя по въпроса от много години. Провалите и успехите ми са пред милиони и ги изживявам много, но не научих да не ми пука. С нещата, които съм направил докосвам хора, които харесвам. Те са интелигентни, могат да вземат решения", посочи певецът.

Разказва, че майка му Кристина Димитрова - една от най-успешните поетеси - е пример за свободен човек, който го е научил на много. "Когато стигнеш момента да не можеш да откриеш романа, който искаш да прочетеш, значи е време да го напишеш. Баща ми ме окуражи да пиша. Когато нещо ти е дадено, не го цениш, а аз израснах сред пишещи хора. На 18 години започнах да пиша и исках веднага да покажа какво съм направил", разказва Папи Ханс. 

Спомня си, че по време на участието си в Капките му се случва нещо много интересно. "Видях едно момиче с кабрио, направиха ми знак да сваля стъклото и гърмяха песента ми "Твой". Отворих си ютюб и имаше половин милион гледания за ден. В момента съм емпирично погледнато в момент, в който се научих да се радвам на нещата, а не да си вирвам носа", откровен е изпълнителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай