Падат хонорарите за ВИП брадър

Падат хонорарите за ВИП брадър | StandartNews.com

След като от Нова решиха да заложат на оригиналния Биг брадър, а не на ВИП Къщата, напористи звезди и псевдозвезди свалиха гарда с хонорарите. Тъй като по всяка вероятност изданието с обикновени неприятни хора ще бъде продължено от издание с известни неприятни хора, тези от втория тип вече са смъкнали мизата.

Допреди топзвезди от ранга на Азис и Тодор Славков се разписваха за по над 150 000 хиляди лева, гласят клюките, докато средният ешелон "випове" се решаваха на експеримента за около 50 000. Причината за по-ниските тарифи е в липсата на изяви в родния хайлайф, както и постепенното изтъркване на образи, което настъпи след всевъзможни риалити формати през последните 10 години.

Говори се, че са няколко лицата, които ще бъдат най-търсени, след като оригиналният брадър свърши и дойде време за ВИП-а. Според слуховете в Къщата ще бъдат напористо канени Васил Найденов, Николета Лозанова и Наталия Кобилкина. "Кобилкина е особено задължителна. Това автоматично означава, че всяка втора жена е гарантирано зад телевизора", коментират светски наблюдатели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай