Орлин Горанов и Орлин Павлов избиха рибата в YouTube. Има и влюбени

В оригинал „Да започнем отначало“ е изпълнена от Горанов и част от албума му „Към една жена“ от 1983 г.

Орлин Горанов и Орлин Павлов избиха рибата в YouTube. Има и влюбени | StandartNews.com

Повече от 25 хил. гледания за два дни събраха Орлин Горанов и Орлин Павлов в YouTube с дуетното си пресъздаване на стария хит „Да започнем отначало“. Класиката в репертоара на 64-годишния изпълнител получи нов живот благодарение на филма „Завръщане 2“. Броени дни преди премиерата на кинопродукцията на бял свят се появи и видеоклипа към песента. А отзивите са повече от положителни, съобщава "Монитор".

„Един мъничък недостатък - оставяте публиката жадна за още...“ и „само една дума: ОЩЕ!“ са само част от коментарите на меломаните, които повторно се влюбиха в песента. Специални овации целия екип получи и от продуцента Игор Марковски, който бе сред слушателите, призовали за нови дуетни изпълнения между Павлов и Горанов.

В оригинал „Да започнем отначало“ е изпълнена от Орлин Горанов, като е и част от албума му „Към една жена“ от 1983 г. Музиката е на Александър Бръзицов, текстът – на Михаил Белчев. Зад новия аранжимент на песента стои и младият Иван Тишев („Революция Z”), който е двигател на целия саундтрак на „Завръщане 2“.

Режисьор на клипа е Ники Илиев, който е автор и на самия филм. Кадри от продукцията съставят голямата част от музикалното видео. В него се появяват и двамата изпълнители, облечени във фракове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай