Неделя,

"Обратен ефект" се разпадна

От: Агенция Стандарт -
170
"Обратен ефект" се разпадна
A
A
A

Една от най-култовите и любими ска групи у нас "Обратен ефект" се разпадна. Новината съобщи самият фронтмен на бенда Николай Попов в социалните мрежи.

"Здравейте приятели, фенове на група "Обратен ефект" и готини хора, с които сме работили дълги години! Зная, че за много от вас това ще бъде неприятна новина, но се чувствам длъжен да Ви уведомя за ситуацията, а тя е: Взех решение, че ПРЕКРАТЯВАМ дейността си в групата, като по този начин и самата тя спира да съществува ПОД ТОВА ИМЕ.

Решението ми не е спонтанно и на този етап е окончателно. Не желая да изпадам в обяснителен режим, тъй като причините не са малко и са анализирани внимателно, затова нека само да кажа, че почувствах, че е дошъл моментът да обърна нова страница и да продължа напред, под псевдонима Nick Scar (Ник Скар), с по-различен тип музика. Хората, които ме познават, знаят, че вероятно става въпрос за нещо по-енергично.

Огромни благодарности за подкрепата през всичките тези години! Желая ви крепко здраве, пазете се и се грижете за себе си! До нови срещи, само по хубави и интересни поводи! Ще ви държа в течение с новостите! И нали знаете, когато една врата се затваря, няколко други се отварят! Гледайте единствено напред!", пише Попов във Фейсбук.

"Обратен ефект" е създадена през 1998-а и беше част от ска вълната, която по това време бе модна за родния клубен живот. "Обратен ефект" имат 4 издадени албума, а най-големите им хитове са "Марчето", "Моля ви мадам", "Карагьоз".


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com