Обрат! Шокиращи разкрития за Матю Пери

Покойният актьор бе обвинен в насилие

Обрат! Шокиращи разкрития за Матю Пери | StandartNews.com

Бившата приятелка на Матю Пери, Моли Хурвиц, както и няколко други жени, се надигнаха срещу покойния актьор. Техни близки споделиха пред Daily Mail, че приживе той ги е "нападнал физически".

По думи на Моли, актьорът бил "хвърлил масичка за кафе" по нея, след като го обвинила в изневяра през 2021 г. Припомняме, че двамата публично обявиха края на годежа си, след като стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишна в приложение за запознанства.

Източниците на медията твърдят също, че година по-късно Пери посегнал и на друга жена - блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и изпаднал в нервна криза. "Морган вече не работеше с Матю. Той имаше ужасен емоционален срив и в разгара си не можа да контролира емоциите си. Страхуваше се, че ще бъде изоставен. Човекът, който близките му познаваха, и човекът, който светът познаваше, са двама напълно различни хора", добавиха запознатите по казуса, пише "Дир".

Us Weekly пък пише, че Пери е бил "наркозависим докрая и е лъгал в продължение на години за това, че вече е чист". "Той беше вербално, емоционално и физически насилник и знаеше как да манипулира хората. Всичко, което знаеше е как да причини болка и да играе ролята на жертва", коментира източник пред изданието. А в мемоарната книга на обичаният от цял свят Матю е споменато, че "най-накрая е изтрезнял, след многобройните си неуспешни опити." Но количеството кетамин, което бе открито в тялото му от разследващите, е сходно с нивата, използвани за анестезиране на пациенти в болница. То е било достатъчно за загуба на съзнание и способност да се държи над водата, каза тогава д-р Андрю Столбах, токсиколог от болницата "Джон Хопкинс". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай