Нови музи за Рачков и Зуека

Нови музи за Рачков и Зуека  | StandartNews.com

Гимнастичките Лили, Диди и Ради са поредните адреналинки

Новата порция адреналинки дебютира в "Господари на ефира". Това са Лили, Ради и Диди, които бяха избрани сред 1000 момичета.

Брюнетката в компанията е Лили - на 20 години, родена на една дата с Уилям Шекспир, от Пловдив. В момента учи там в музикалната академия със специалност "Педагогика на класическия танц". Занимава се с художествена гимнастика от 6-годишна, а след това и с балет.

Червенокосото изкушение Ради е на 18, от София. От тази година учи "Медии и журналистика" в УНСС. От дете се занимава с художествена гимнастика, печелила е и състезания. Танцувала е в клипове, клубове и на концерти. През 2014-а се класира на второ място в конкурса "Мис Вселена България". Плува, ходи на фитнес и единствена от трите е без гадже.

Блондинката Диди е на 26 и също е от Пловдив. Завършила е НСА "Васил Левски" с бакалавърска степен за треньор по гимнастика. Занимава се с танци след края на активната си спортна кариера. Гордее се с двата си медала от световните първенства през 2008 и 2010 г. като част от националния отбор по естетическа гимнастика. Има гадже спортист и се страхува от асансьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай