Нетфликс измисли страхотно продължение на "Игра на калмари"

Залогът няма да е на живот и смърт, както е показано в южнокорейската антиутопия

Нетфликс измисли страхотно продължение на "Игра на калмари" | StandartNews.com

Стрийминг платформата "Нетфликс" (Netflix) набира участници за риалити шоу, вдъхновено от най-популярния сериал на всички времена, "Игра на калмари", съобщи Би Би Си.

Залогът обаче няма да е на живот и смърт, както е показано в южнокорейската антиутопия.

Вместо това 456 кандидати от цял свят ще играят игри, в които "най-лошата съдба е да се прибереш у дома с празни ръце", пропускайки шанса да спечелиш 4,56 млн. долара.

"Нетфликс" съобщи, че новата поредица от 10 епизода Squid Game: The Challenge ще предложи "най-голямата парична награда в историята на риалити телевизията". "Докато играчите се състезават в поредица от игри, вдъхновени от оригиналното шоу - плюс изненадващи нови допълнения - техните стратегии, съюзи и характер ще бъдат подложени на изпитание, докато конкурентите около тях биват елиминирани", допълват от компанията.

Участниците трябва да са на възраст поне 21 години. Те трябва да говорят английски език и да са на разположение за до 4 седмици в началото на 2023 г. за снимките. Играчите са 456 като препратка към сериала, в който главният герой Сон Ги Хун също е наричан Играч 456.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай