Най-отлаганите браковe

Дженифър Анистън и Джъстин Теру три пъти се запътваха към олтара, но уви

Най-отлаганите браковe | StandartNews.com

Някои от звездите постоянно се кълнат, че вече са готови да минат под венчило. През свършващото лято световноизвестни двойки поне по два-три пъти планираха брачни церемонии, но нещо все не им се получаваше.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са от онези знаменитости, които отдавна търсят правилното време, за да чуят Менделсон. Но не бързат - поне три пъти досега се запътваха към олтара. Преди малко повече от година Джен дала заветното "да" на избраника си, с което по думите му "направила невероятен подарък". Днес годениците са щастливи. Появиха се слухове, според които Джен и Джъстин планират тайна сватба, желаейки да бъдат необезпокоявани от медии и публика. Един от вестниците дори предположи, че актьорите, срещнали се на снимачната площадка на филма Wanderlust, ще се бракосъчетаят пред приятели

на частно парти в имението си в Лос Анджелис

празнувайки и рождения ден на Теру. Според близки до звездната двойка те били готови на всичко, за да запазят свещенодействието в тайна. Макар и на няколко пъти да се разделяха, а датата за голямото събитие да се местеше ту напред, ту назад, двамата остават дълбоко влюбени един в друг. Рейчъл от "Приятели" дори призна, че заедно с актьора от "Американски психар" се чувстват като мъж и жена. Двамата имат с какво да запълват свободното си време. Показват се по шикозни събития, стъпвайки смело на червения килим. За последно фотографите ги уловиха на премиерата на суперхитовата комедия на Дженифър "Семейство Милър". На нея Анистън с гордост показваше осемкаратовия си годежен пръстен. След като за кратко време живееха в Ню Йорк, двамата решиха да преправят своя дом в Бел Еър - на стойност от 21 милиона.

Брад Пит, бившият на Анистън, от няколко години също стяга сватба с половинката си Анджелина Джоли. Тяхното голямо събитие е очаквано от милиони по света. И най-вече - от шестте им деца.

След осем години любов

двойката, която се сгоди през април миналата година, изглежда няма закъде да припира. Сватбата бе забавена и от двойната масектомия, която Джоли си направи заради големия риск от рак. Брад пък трябваше да промотира по света своята нова лента "Световна война Z". За сватбата им се зашушука отново, когато Лара Крофт призна, че любимият й бил неотлъчно до нея по време на сложните операции и иска да се омъжи за него колкото се може по-скоро. Двойката твърдеше, че няма да узакони връзката си, докато в Америка не се позволяват еднополовите бракове. След като обаче тази преграда падна, а децата им все повече искали мама и татко да минат под венчило, двамата сериозно се замислили. Анджи дори разказала, че малките често ги питали защо не са се оженили като Шрек и Фиона от култовото филмче. Спекулациите продължиха с пълна сила, когато се заговори, че церемонията ще събере приятели в имението на Анджи и Пит в Южна Франция, което е на стойност 35 милиона паунда. Синът им Мадокс обаче настоявал двамата да се бракосъчетаят в Шотландия. И то на кораба Hebridean Princess, който се използва предимно от кралското семейство, а пътуването с него ще струва около 300 000 паунда.

Ким Кардашиян и Кание Уест също плануваха сватбата си за лятото.

След раждането на дъщеричката им Норт

през юни Ким изчезна от публичното пространство. Реалити звездата се появи за кратко участие в новото токшоу на майка й Крис Дженър. Много разбирачи предположиха, че двойката е така тиха, защото планува шумен купон. Кание и Ким са заедно от 16 месеца, но се познават от няколко години. Всички планове да минат под венчило бяха прекъсвани заради затруднения й развод с Крис Хъмрис. Макар и бракът им да продължи едва 72 часа, раздялата им траеше близо 2 години. Въпреки че двойката никога не е занимавала обществото с плановете си за сватба, близък до тях източник признава, че събитието скоро ще стане факт. Техни приятели твърдят, че това може да се случи в Париж. Майката на Ким отрича, казвайки, че ако има сватба, на нея ще присъстват само най-близките хора. Кание обаче искал фойерверки. Все пак ще му е за първи път. Ел Макферсън и Джефри Софър също са кандидати за марша на Менделсон. Напоследък се заговори, че двамата се оженили на тайна сватба във Фиджи. В средата на юли те минали под венчилото, а свидетели на събитието станали само най-близките. Частният остров Валкала Ресорт, до който се стига единствено със самолет, послужил за фон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай