Напуска ли България Тони Димитрова

Днес няма да празнувам, защото съм на работа, разкри певицата

Напуска ли България Тони Димитрова | StandartNews.com

Тони Димитрова разкри как отбелязват Великден тя и семейството й. Според нея не е нужно да е много богата трапезата за празника, а да са нахранени душите ни.

„Днес няма да празнувам, защото съм на работа. По принцип не меся козунаци, но пък украсихме къщата с красиви, цветни неща, заедно с моята дъщеря”, сподели обичаната певица.

Тя се надява летният туристически сезон да е силен, защото всички са се измъчили по време на пандемията.

"Никога няма да напусна България. Това са едни изблици. И аз, като повечето хора, стоя в социалните мрежи, особено докато пътувам и така ми минава времето. Имах един период на обостряне, защото всеки пишеше, коментираше и с думите си вадеше ножа и колеше наред. На базата на зли изказвания започнах да чистя листата си. Казах си - няма как, няма как да се обиждаме и да общуваме. Обидата е най-жестокото оръжие. Не, няма да напусна България никога. Аз съм от тези, които остават. Всичко зависи от нас! Но бих напуснала жилището си. Пред мен сега отново ще се строи и няма да виждам морето. Но кой го касае... морето е на 200 метра от мен. Това отново е изблик, емоция, но аз съм си такава", категорична е Тони Димитрова в ефира на Нова.

"Хората в Бургас са много обичливи, приемаме всички с отворени сърца. Чува се доста руска реч вече, но аз съм с добър руски. Всеки е добре дошъл тук. Важното е да сме човечни. Вярвам в чудеса. Никога няма да убия детето в себе си с реализма. Ако доброто е част от душата, значи аз съм непоправимо инфантилна. Вярвам до последно в това. Каквото и да се случва, вярвам, че доброто винаги ще победи. То е част от чудесата в този свят. Не мога да бъда недоволна от моя живот. Случили са ми са толкова неща, срещам много обич от хората", каза още певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай