Млади лъвове атакуват Лили

Юнаците ще правят концерта на поп примата в Лозенец

Млади лъвове атакуват Лили  | StandartNews.com

Млади лъвове атакуваха Лили Иванова в пика на политическите драми, метереологичните жеги и музикалните страсти. Юнаците, които от няколко месеца неудържимо пробиват в развлекателната индустрия, ще дирижират шоуто на поп примата край "Хасиенда бийч" в Лозенец. На 7 август тя ще изгрее на сцена в морето, за да изпее някои от най-разбиващите хитове и нови парчета. И въпреки многолетната си слава на тотален перфекционист и вечен махнаджия Лили се е доверила на Владимир Кънчев, Мартин Славчев и Христо Кусев - най-безсрамно свежите продуценти в държавата.

"За мен е удоволствие и предизвикателство да направя този концерт на самия морски бряг. Аз и Огнян Енев, Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов и Росен Ватев, с които ще излезем пред публиката, очакваме с нетърпение срещата с публиката. Благодаря на Konige еvent team за инициативата и поканата", по традиция беше пестелива звездата в навечерието на своя спектакъл.

"Никога не сме и дръзвали да помислим, че в началото на кариерата ни невероятен артист като нея ще се навие да работи с нас", твърдят момчетата от Коnige. Те, естествено, са се нарекли по този "лъвско-кралски" маниер, за да демонстрират, че носят маршалски жезъл във все още войнишките си раници. Мераците им сменят аршина и чипа на парти маниаците в родината. Дори не се сещат за чалгата и производните й купони като философия на съществуване.

"Искаме да наложим европейския начин за разпускане - на всеки да му е толкова забавно, че да не мисли за алкохол и още по-малко за напиване. Общуването на нашите партита е друг тип - между хора, които не се мерят по това, което притежават, а по другото, което са постигнали. Събират се най-вече приятели - настоящи и бъдещи", казва Владимир, учил в елитно берлинско школо, а сега изкласява право в Нов български университет. "Не обичаме позьори. Не обичаме, когато едни хора гледат лошо други, и от тях се излъчват флуиди на простотия, пошлост и негативизъм", коментира Мартин, отличник в бизнес маркетинга по британски стандарт. Тримата обаче са достатъчно възпитани семейно из Европа, така че спестяват изначалната си мотивировка в правенето на партита - световните музикални сборища нямат нищо общо с първичността на българските и те искат да променят този факт. Хаосът и хип-хопът в клубовете извън държавата носят друг привкус, какъвто момчетата лансират тук и сега.

Сред актуалните им проекти е клипът на диджей Mascota с Веси Попова от "Столичани в повече". Вече го показаха на мощни партита в Свети Влас и Елените, тръгва и на турне из страната. В акциите им участва и хореографката Виктория Михова. Тримата се възхищават от печените във въртенето на винила - както от доайена диджей Станчо, така и от Ivan Rissoto, много отворен млад мъж, който учи продуцентство в Лондон. Работят с тях и правят сериозни планове за бъдещето.

Владимир, Мартин и Христо още отсега са наясно с формулата на успеха - сваляне на шапка пред класиката - независимо от жанра, интуиция за дебютантите, нюх към изненадите, здрав труд, без силиконки и златотърсачки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай