Митко Маринов: 21 г. нямам скандал с жена ми

Никой не ни вярва – дори сестра й, разказва българинът в Холивуд

Митко Маринов: 21 г. нямам скандал с жена ми | StandartNews.com

„За 21 години брак нямам нито един скандал с жена ми. Никой не ни вярва – нито сестра й, нито родителите им“, разказа Димитър Маринов в „Извън играта“. Българинът в Холивуд и очарователната Дженифър, която е главен счетоводител на пожарната в Ел Ей, имали спорове и дразги по различни поводи, но никога не стигали до крайности. „Въпреки че тя хич не е съгласна, че качих по-големия ни син Йордан на мотор – все пак е на 14, нека опита. Моята младост е преминала в авантюри, искам той да стане човек, който се оправя сам в живота. Но ако Дженифър е против, няма да му купя мотор“, споделя актьорът.

Той отлита за Щатите на 3 юни, но вече е подал документи за българско гражданство на Йордан и Михаил. „Синовете ми са българи – независимо от това, че са родени в Америка и майка им е американка. Засега не говорят езика ни, но Йордан проявява огромно любопитство към думите, които им пускам. Дори показа на приятелите си клипчета от Ю тюб със седемте Рилски езера – останаха силно впечатлени“, признава  още Маринов. А през месеците, през които той беше в родината заради триумфалното си участие в „Като две капки вода“, където можеше да се бори за голямата победа, ако не беше остъпил мястото си на Маги Джанаварова, първородният му наследник готвел за семейството. Вероятно прилича на чичо си – братът на Маринов е много успешен майстор-готвач в Берлин. Оказва се, че Димитър има и полусестра от родния си баща, с когото се е срещал единствен път за минути, а сега дори не знае дали е жив.

Маринов все още не може да уточни плановете си за следващите месеци, но е сигурно, че ще се върне в България, за да продължи мастеркласовете си. Той разказа и една изумителна случка от кастингите му. „Три пъти се явявах на прослушване за роля на българин и трите пъти ме отрязаха. Моят агент успя да разбере защо – не съм бил достатъчно българин. Вместо мен взеха един арменец – грамаден, черен и без врат. Приличаше на мутра. За съжаление, все още това е тяхната представа за България – колкото и да им обяснявам, че тя няма нищо общо с действителността“.           

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай