Мис България отлага сватбата

Нанси Карабойчева трябва още година да остане госпожица

Мис България отлага сватбата | StandartNews.com

"Мис България 2013" се казва Нанси Карабойчева. 20-годишната красавица от село Юнаците спечели вота на народа в оспорвана 3-часова битка на живо по TV7 преди вечер. 27 на сто от зрителски вот й донесоха короната с диаманти от бижутерийните лидери "Алтънбаш".

Нанси си тръгна и с чисто нов автомобил "Ситроен DS3". "Сбъднахте мечтата ми да имам кола. От три години събирам, за да си купя, а сега я получавам наготово", не можеше да повярва победителката. Тя бе наградена и със 7-дневна почивка.
След края на шоуто красавицата беше разцелувана от сестра си, а след нея и от гаджето си - волейболния национал Добромир Димитров. "Не спираше да ми повтаря, че е бил сигурен в мен и че е знаел, че аз ще спечеля, а аз самата още не мога да повярвам", сподели Нанси. Предния ден спортистът й се обясни в любов в национален ефир. Тя прие емоционално посланието му и заяви, че е време за годеж. "Най-важното е, че помежду ни има огромно доверие и ние се чувстваме едно цяло, но ни е много рано за подобна стъпка. Моите думи бяха плод на емоция, защото в Двореца се бяхме заговорили за сватби и коя ще бъде първата, която ще мине пред олтара. Аз опитах да се пошегувам, но взе, че стана сериозно", поясни новата мис, след като взе короната. Двамата определено ще трябва да почакат, защото Нанси трябва да остане госпожица през следващата година. Влюбените ще трябва и да се разделят за малко, тъй като след 2 седмици Нанси заминава за финала на "Мис Свят" в Индонезия.

Подгласнички на победителката станаха пловдивчанката Джулия Стоянова с 25 на сто от гласовете и Даниела Неделчева - с 22,4 на сто. Топ 5 на най-красивите българки за тази година се допълва от стюардесата Адриана и моделката Велина.
Едномесечното риалити завърши с достойно шоу. Първото излизане на уникалната мултимедийна сцена на две нива беше в индивидуален стил. Дамите танцуваха с вечерни рокли по стъпките на хореографа Милен Данков и неговия балет. След като водещите Кирил Ефремов и Камелия ги представиха с най-добрите им моменти от Двореца, красавиците дефилираха в три тура. Вторият тур беше по бански, а третото дефиле беше в официалните рокли на топ дизайнера на "Романтика фешън" София Борисова.

Качествата на кандидатките дискутираха Жени Калканджиева, Антония Петрова и Венета Харизанова. Всички те посочиха Джулия и Нанси сред своите фаворитки. Венета обаче беше разочарована от четвъртото място на Адриана, която според нея заслужаваше короната най-много.

Шоуто не мина и без скандали. 100 Кила трябваше да бъде един от специалните гости. Рапърът обаче си тръгна преди края на шоуто и не се качи на сцената. Сред най-нещастните заради случилото се беше атрактивната ромка Пенка, която много го харесва. "Имаме подписан договор, той беше включен в промовидеата, но накрая се опита да ни нарежда как да се случат нещата", обясниха от екипа. Килата пристигна близо час преди старта на живото предаване, само че явно е правел планове да си изпее предвидените в договора песни още в началото и да си тръгне веднага. Затова поел друг ангажимент същата вечер, смятайки, че може да съчетае двете участия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай