Минипотоп за Ирина Флорин

Заляха попзвездата с 20 литра вода на снимачната площадка

Минипотоп за Ирина Флорин | StandartNews.com

Ирина Флорин преживя минипотоп на снимачната площадка. Чевръсти юнаци заляха попзвездата поне с 20 литра вода, докато камерите се въртяха за новия й клип "Защо ти и защо сега". Пак те пуснаха мощния вентилатор на макс, за да постигнат спец ефектите. Екшънът се случи в студиата на Анелия Каранова с подкрепата на "Винпром-Пещера".

Всъщност това е последният филмиран сингъл от албума "Копринена жена", който натрупа поредни червени точки за Ирина. През есента тя подхваща нов проект. Режисьорът Васил Стефанов омеси гласа и чара на Ирина, текста на Биляна Димова и музиката на Жоро Георгиев от "Остава" в черно-бяло зрелище. Всичко звучи в стила на Флорин - класически поп. Също толкова изискан е и външният вид на Ирина, която този път реши да сподели фешън идеи със старата си приятелка Юлияна Дончева. Роклята и обувките са от колекциите в бутиците на бившата депутатка. Флорин по традиция е без помпозен макиаж и прическа.

"Винаги държа на естественото. Моят стайлинг е адекватен на музиката, която правя - а тя не допуска шарени гримове и измислици", коментира Ирина. Тя е в перфектна форма. Рано сутрин кара колело в съседния южен парк. След това взима бърз душ и вдига гирички в продължение на 40 минути. Веднъж в седмицата ходи на хипокси упражнения, които поддържат идеалния й силует, свежестта на кожата и енергията на духа. Холивудската терапия е любима на Ирина, защото не е гарнирана от гаднярски диети - затова през зимата посещава три пъти студиото. Флорин е истински спец в бюти дискусиите и винаги е готова да "бистри" женските теми с Евелина Борисова, която я консултира за най-авангардните технологии в индустрията.

На свой ред Ирина продължава да дава съвети и да изпълнява проекти в сферата на вътрешния интериор. Специални хора я канят, когато обзавеждат новите си къщи. Флорин нито за миг не се е отказала от мерака да направи и модна колекция. Предишната се разпродаде за отрицателно време и донесе различна слава на певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай