Мери Бойс Бенд посветиха клип на защитените птици (ВИДЕО)

Мери Бойс Бенд посветиха клип на защитените птици (ВИДЕО) | StandartNews.com

София. Новата песен на Мери Бойс Бенд "Ще успея ли някога да надбягам птиците" е посветена на Българското дружество за защита на птиците. Клипът е вдъхновен от дейността на природозащитниците по опазването и възстановяването на местообитанията на ценните за природното равновесие видове. 

"Не срещам често толкова чисти хора като хората от БДЗП, извисили се над злободневните теми и проблеми, посветили живота си на благородната кауза да защитават птиците и техните убежища, да се грижат за най-ефирните същества, символ на свободата и вечния човешки стремеж към полети... Млади хора от цялата страна и чужбина, които безвъзмездно пилеят дните от своите летни отпуски... за нас, за природата, за Земята...", казва Мери. 

"Тогава не ми хрумна какво мога да направя за пазителите му – те имат всичко: цялата свобода, живота и безгрижието на безкрайните летни дни... Те са по-мъдри от нас, отдавна проумели прастарата истина, че не е нужно да изгубиш нещо, за да разбереш колко е важно то за теб! И реших, че единственото, което мога да направя, е да им подаря песен – като благодарност, че ги има и продължават да раздават на света доброта. Днес, заедно с момчетата от Мери Бойс Бенд и екипът на режисьора Васил Стефанов, посвещаваме на БДЗП песента и клипа „Ще успея ли някога да надбягам птиците".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай