Мария Бакалова: Останах без детство

Успехът ми коства много дисциплина като малка и много перфекционизъм, заяви актрисата

Мария Бакалова: Останах без детство | StandartNews.com

Българката в Холивуд Мария Бакалова продължава да се радва на неимоверния си успех, след като блесна в "Борат 2". Актрисата от Бургас споделя в ефира на bTV за ранния си период и че още от малка знаела с какво иска да се занимава. Тя обаче признава, че амбициите и успехите й костват много.

"Коства ми детството - не мога да кажа, че съм имала детство по никакъв начин. От първи до четвърти клас в музикалното училище - откъдето започна цялата ми история с изкуството - не можеше да се учи само в него, а трябваше да си в две училища едновременно. През деня ходих на СОУ, а вечерта на уроци в музикалното. В пети клас си кандидатствах в музикалното с флейта. Две години по-късно обаче реших, че нещо още трябва да се случи, исках още, и още, и още... Коства ми много дисциплина като малка и много перфекционизъм, защото подобни неща не се случват лесно попринцип", казва Бакалова. 

Актрисата споделя, че винаги е разчитала на родителите си за подкрепа: "Майка ми винаги е била зад гърба ми. Татко, може би като мъж, се страхуваше да не се разочаровам, да не си нараня сърцето и може би е предпочитал да се придържам към нещо по-сигурно".

Първото, което Мария пише в профила си във Фейсбук е цитат на Мерилин Монро - "I am going to be a great movie star some day!" ("Ще стана велика кинозвезда някой ден"). Има обаче период на отдалечаване от мечтата: "9-10 клас изтрих всички тези неща с Холивуд и започнах да се готвя за Натфиз. Мислех, че няма как да стане с Холивуд, че трябва да се концентрирам върху европейски продукции, за да си разширя периметъра като актриса. Сама се бутах при Ларс фон Триер и Томас Винтенберг."

За разликите между родната Академия и Холивуд Бакалова споделя: "Когато учиш в Натфиз пушиш много цигари, а тук никой не пуши, никой не яде червено месо. Като цяло животът им е много по-здравословен - хората на 40 и 50 години тук изглеждат като 20-годишни у нас и това не е заради операции".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай